Mariette en Bomba

 

 

BOMBA KKINDERKLEDING

Ik ben Mariette Blom en ben een moeder van drie kinderen. Ik ben dol op mijn kinderen en trek er dan ook zoveel mogelijk mee op. We doen bijna alles samen en dus ook kleren kopen doen we met ons allen en bekijken we wat we wel en wat we niet leuk vinden. Dit houd de familieband sterk en kunnen de kinderen onderling hun menig uiten over wat de een of de ander wel of niet leuk vindt. Voor mij is het heel belangrijk dat mijn kinderen zelf beslissingen leren nemen en ook de consequenties van deze beslissingen beleven. Het is belangrijk dat een kind van kleins af aan ondervindt dat alles wat we doen in dit leven gevolgen heeft en dat die tevens op een gezonde manier geaccepteerd moeten worden. Daarvoor laat ik dus vaak mijn kinderen beslissen wanneer de gelegenheid het toestaat.

Wanneer het op nieuwe kleren kopen aankomt laat ik ze het liefst hun gangetje gaan zodat ze uit kunnen zoeken waar ze zichzelf het prettigst bij voelen. Daarvoor bekijken we meestal de outfits van Bomba waar ik als moeder zijnde niet een té groot risico hoef te lopen omdat alle kledingstukken prima bij elkaar passen en ik me dus niet druk hoef te maken dat ze er voor gek bij gaan lopen. Bomba kun je beschrijven als kleding voor hippe meiden. Mijn kinderen vinden het geweldig als ze deze beslissingen zelf mogen nemen en vinden het dan ook helemaal niet erg om een paar uurtjes rond de computer door te brengen om de leukste looks en outfits uit te zoeken. Bomba heeft kinderkleding voor kleuters, peuters, baby´s jongens en meisjes tot en met tieners dus kun je daar een hele poos winkelen zonder je te vervelen. Wij laten op zulke dagen dan een heerlijke pizza bezorgen en vermaken we ons een tijdje met het uitzoeken van trendy outfits. Een gezellig tijdverdrijf voor de hele familie dus!