Roulette

Tips voor het spelen van roulette 

Speel jij graag roulette? Of vind je het een interessant spel, maar weet je niet precies hoe je het goed kunt spelen? Het is natuurlijk belangrijk dat je wint. Daar zit namelijk de spanning in. Roulette is mijn favoriete online casino spel. Ik geef je graag wat goede en bruikbare tips waardoor jij meer winst kunt maken bij het spelen van roulette.

Roulette is een gokspel. De tips die ik geef zijn geen garantie dat je ook daadwerkelijk zult winnen. Dit hangt namelijk af van kans en geluk. Het witte balletje gaat rond in het rad. Niemand weet in welk vakje het balletje zal vallen. Dit is niet te voorspellen of te beïnvloeden. Deze tips gelden dus slechts als hulp bij het beter spelen waardoor je mogelijk vaker kunt winnen.

Tip 1: Verdeel

Het mooie aan het spel roulette is dat je de inzet kunt verdelen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen op het fiche op 1 cijfer te leggen. Dan win je weliswaar het meest, maar heb je wel minder kans op het winnen. Dat is dus het risico van het spel. Bij roulette is het ook mogelijk om een fiche te leggen op een half (dan speel je met 2 cijfers) of kwart (dan speel je met 4 cijfers). Het is zelfs mogelijk om te gokken dat er een even of oneven cijfer wint, in welk vak het winnende cijfer zal vallen (0-10, 10-20, 20-30) of te gokken op de kleur van het winnende cijfer. In deze laatste mogelijkheden heb je nog meer kans om te winnen, maar is het winbedrag dus nog kleiner. Dit is dus een overweging die je moet maken.

Wanneer je weinig geld hebt om mee te spelen, maar toch lang wilt spelen (je geniet dus van het speelplezier), is het aan te raden om je inleg zoveel mogelijk te verdelen. Leg het fiche dus op een kwart (4 cijfers) of de vakken onder het speelvak (even, oneven, rood, zwart, of cijfervak). Dan heb je meer kans om te winnen.

Ik leg altijd enkele fiches op kwarts. Ik wil namelijk graag winnen. Wanneer ik lekker speel en al enkele keren heb gewonnen, gok ik met een fiche op een enkel cijfer. Wanneer dat cijfer wint, win ik meteen een lekker geldbedrag. Leovegas

Tip 2: Zet niet te veel in

Dit is ook een belangrijke tip. Houdt er rekening mee dat je niet meer inzet dan dat je kan winnen. Wanneer je bijvoorbeeld meer dan 8 fiches op een kwart legt, win je altijd minder dan je inzet. Dat is dus niet slim. Het doel is natuurlijk om er geld aan over te houden. Let hier dus op.

Tip 3: Houdt de winnende cijfers in de gaten

Dit is zeker geen gouden regel tot hoge winsten. Het gaat ook niet altijd op. Toch zit er een kern van waarheid in. Houdt de cijfers in de gaten die al zijn gevallen. Wiskundig gezien heeft een cijfer dat zojuist is gevallen minder kans om nog eens te vallen. Dit gaat zeker niet altijd op. Het is dus geen garantie. Maar qua kansberekening wel een maatstaf waarmee je kunt spelen.

In mijn roulette cursus krijg je nog meer tips voor het spelen van roulette. Veel plezier met roulette!